Trek of Dorst?

maisguyFood trucks zie je steeds vaker in het straatbeeld en het kon dan niet uitblijven dat er een speciaal festival zou komen rondom foodtrucks: Food Truck Festival TREK.

TREK tovert stadsparken om tot een groot & gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd.

optredenIn steeds meer steden, in 2016 maar liefst 9, kan je TREK bezoeken. TREK begint in Rotterdam, Utrecht en Maastricht om vervolgens Enschede, Nijmegen, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag aan te doen. Het lekkerste eten, de leukste live muziek en een variëteit aan theatervoorstellingen en vermaak maken van Festival TREK een gezellige belevenis.

24Kitchen is een van de partners van TREK en zijn een verkiezing gestart voor de beste food truck van Nederland. Breng een stem uit op je favoriete food truck!

Het festival is gratis toegankelijk. Onderstaand een impressie van TREK in het Amstelpark …

Festival Dorst

In de stadsparken van Utrecht, Den Bosch en Den Haag vindt het ‘broertje’ van TREK plaats: Festival Dorst met wijn en speciaal bier. Meer dan 70 heerlijke wijnen en een ruime diversiteit aan nationale en internationale bieren.

Ook hier ontbreken de food trucks niet met de smakelijkste gerechten en zijn er workshops, proeverijen en de leukste muziek!

Dorst heeft Den Haag al aangedaan maar Den Bosch staat op het programma voor 26-28 augustus en Utrecht voor 2-4 september 2016.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

About YvonneHB