Genieten van de Michelin-sterren

Bekijk onze selectie van culinaire arrangementen met Michelin-ster(ren) én overnachting! Arrangementen inclusief 4-gangendiner, overnachting en ontbijt vanaf € 99 p.p.

Bijvoorbeeld in Restaurant De Lindenhof met 2 Michelin-sterren in het pittoreske Giethoorn of Château Neercanne, het enige terrassenkasteel van Nederland. Het restaurant is sinds 1986 onafgebroken en in 2015 wederom bekroond met een Michelin-ster.

Restaurant De Lindenhof in Giethoorn

restaurant-lindenhofIn het ‘Venetië van het noorden ligt Hotel – Restaurant De Lindenhof. Het hotel is gevestigd in een boerderij en ligt dichtbij het Nationaal Park de Weerriben, Blokzijl en Vollenhove. Er zijn mogelijkheden om een sloep te huren en bij mooi weer kan het diner geserveerd worden op het terras.

Het restaurant met chef-kok Martin Kruithof staat al jarenlang hooggenoteerd in de ranglijsten van de beste restaurants van Nederland en is bekroon met 2 Michelin-sterren.

Arrangement inclusief 4-gangendiner, overnachting en ontbijt vanaf € 149 p.p. Meer info/boeken …

Restaurant De Nederlanden aan de Vecht

denederlandenIn Vreeland aan de Utrechtse Vecht ligt Hotel De Nederlanden, vlakbij de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen en centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam .

Patron-cuisinier Wilco Berends van dit restaurant met Michelin-ster maakt bij zijn gerechten gebruik van dagverse producten uit de verschillende seizoenen.

Arrangement inclusief 4-gangendiner, overnachting en ontbijt vanaf € 99 p.p. Meer info/boeken …

Château Neercanne in Zuid-Limburg

nederland-maastricht-chateau-neercanne-wijnkelderNet iets buiten Maastricht in het prachtige Jekerdal, ligt dit enige terrassenkasteel van Nederland, authentiek en sfeervol. Bij aankomst krijgt u een korte rondleiding in het ‘Torentje de Gulden’. Vervolgens wordt u een aperitief aangeboden in de sfeervolle en romantische wijnkelder in een mergelgrot. Na de rondleiding en het aperitief gaat u aan tafel in de eetzaal van het kasteel.

Sinds 1980 werkt chef de cuisine Hans Snijders in Restaurant Château Neercanne, sinds 1986 onafgebroken en in 2015 wederom bekroond met een Michelin-ster.

U overnacht in Golden Tulip Apple Park in het centrum van Maastricht.

Arrangement inclusief 4-gangendiner, wijnarrangement, rondleiding met aperitief, overnachting en ontbijt vanaf € 129 p.p. Meer info/boeken …

Meer culinaire arrangementen …

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

About YvonneHB